Onze poezen en Angel en Elvira bevallen in een speciaal gemaakte werpkist en zullen voortdurend met de kittens bij ons in de buurt zijn. Om de kist is een ren gemaakt waar de kattenbak staat en ze hun pootjes kunnen strekken. Later kunnen de kleintjes hierin veilig spelen als er drukte is in huis. Wij hechten veel waarde aan een goede socialisatie. De kittens kunnen 13 weken lang wennen aan allerlei geluiden zoals een stofzuiger, wasmachine en vaatwasser, maar ook aan geluiden zoals kinderstemmen.

 Met 5 - 6 weken zijn de kittens al redelijk zindelijk en gaan steeds vaker op verkenning in de bench en onder begeleiding van moeder en ons ook buiten de bench. Ondertussen beginnen ze met zelfstandig eten en drinken. Ze leren rennen en klimmen, de krab paal in, de bank op. Ze spelen met elkaar, met de andere katten en speelgoed, alles is feest!

Ze leren alles wat een katje moet leren om straks met 13 weken zelfstandig naar zijn nieuwe personeel te gaan. Wanneer het kitten verhuist is het dan ook volledig, dus twee maal, geënt tegen katten- en nies ziekte, minimaal drie maal ontwormt en heeft een eigen Europees dieren paspoort met een uitgebreide gezondheidsverklaring van onze eigen dierenarts.

 Uiteraard krijgen de kleintjes ook een stamboom en een eigendomsbewijs, en uiteraard het begin van hun opvoeding van hun moeder en van ons mee. Verder krijgen onze kittens een kittenpakket mee met daarin onder andere een proefverpakking van het voer wat de kitten gewend is te eten. Onze kittens krijgen brokjes van Royal Canin.